Kontrola zarządcza
Kontrola zarządcza sprawowana jest zgodnie z Regulaminem kontroli zarządczej oraz w oparciu o regulaminy, instrukcje i inne dokumenty wewnętrzne obowiązujące w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego, w szczególności:
- Regulamin organizacyjny
- Kodeks etyki nauczycieli
- Kodeks etyki pracowników samorządowych
- Regulamin pracy
- Instrukcja kancelaryjna
- Regulamin przyznawania nagród dla pracowników administracji i obsługi
- Regulamin premiowania pracowników administracji i obsługi
- Regulamin dokonywania okresowej oceny kwalifikacyjnej pracowników samorządowych ZSPS
- Regulamin Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
- Polityka rachunkowości
- Instrukcja obiegu dokumentów
- Instrukcja inwentaryzacyjna
- Instrukcja kasowa
- Regulamin zamówień publicznych
- Regulamin komisji przetargowej
- Politykę ochrony danych
- Plan nadzoru pedagogicznego
- Zarządzenie w sprawie powołania osób upoważnionych do udzielania pierwszej pomocy w nagłych wypadkach
- Kryteria wyboru nauczyciela w przypadku niemożności zapewnienia etatu wszystkim nauczycielom
- Regulamin funkcjonowania monitoringu wizyjnego w ZSPS
- Instrukcja bezpieczeństwa pożarowego
Oświadczenie o stanie kontroli zarządczej [.pdf, 2.39 MB]
Wszystkie wersje tej strony:
W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.
- 17-12-2019 - Edycja treści
- 19-05-2015 - Utworzenie treści
Statystyka odsłon tej strony:
Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 510